Skrywe aan die gemeente van Suiderkruis. 

Paulus het aan die gemeente van Korinthe `n brief geskryf waarin hy hulle bemoedig het om te volhard in die geloof en daarom skryf ek ook vandag `n brief.

Ds. Coenie, kerkraad, broers en susters, ooms en tannies en kinders. Ek glo ek het almal hier genoem. Vir die afgelope 18 jaar wat ek in die gemeente van Suiderkruis is, het hier groot manne die amp van Leier Ouderling gedra. Ek dink aan oom Blackie, oom Charl en oom Ben Kriel. Dit gaan nie maklik wees om hierdie skoene vol te staan nie, maar as daar een ding is wat ek wel weet is dat die Here vir my die krag en leiding sal bied. In 2 Sam.22:29 & 30 staan daar geskryf – “Met my God loop ek `n bende storm en spring ek oor `n muur”. In my hart is die Met om saam aan `n uitdaging te werk. En ja dit gaan ook `n uitdaging wees in die tyd wat kom. So ek glo dat ek MET elkeen van julle sal kan saam werk. Die toekoms gaan beslis baie uitdagings vir Suiderkruis gemeente bring, en ons sal almal saam hande moet vat om die regte besluite en voorbeelde te stel. Ek is ook dankbaar om in `n gemeente soos Suiderkruis hierdie amp te aanvaar, want julle is net ongelooflike mense. Al die eer kom aan die Here toe en ek bid vir leiding en vra dat julle ook aan my sal dink in gebed, dat die pad wat ons sal stap die regte pad sal wees en dat hierdie gemeente van krag tot krag sal gaan. Ongeag wat die pandemie wil maak, glo ek dat hierdie gemeente sy stem sal laat hoor in die gemeenskap en dat ons altyd trots sal wees op elke lidmaat en mense in die samelewing.

Ons staan voor Kersfees 2021 en `n nuwejaar 2022. Ek wil namens my huisgesin aan elkeen van julle `n vreugdevolle Christus fees en `n baie voorspoedige nuwe jaar toewens. My gebed is dat ons saam MET God oor al die hindernisse sal kom en op die einde van die dag sal seëvier as Sy gehoorsame kinders. Voel asseblief welkom om my te kontak indien U `n besoek verlang of enige noodgevalle wil aanmeld. Groete en liefde. JvW.

Kontak besonderhede:

  • Sel: 071 676 8679
  • Huis: 018 297 5386
  • e-pos: jm.vanwyk@vodamail.co.za
CategoryUncategorized
Follow us: